- Autor: BlankaT
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 10.00
dušené zadní hovězí se zeleninou - červené a bílé papriky
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Koření průměr | 20 |
| Paprika červená | 173 |
| Paprika bílá | 200 |
| Cibule | 437 |
| Česnek | 18 |
| Oleje (všechny druhy) | 27 |
| Hovězí maso zadní průměr | 1057 |
Dochucovadla:
gulášové koření, česnek
Energetická hodnota celkem: 10663 kJ
Bílkoviny (g): 215,
Tuky (g): 157,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1066 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 15.7, Sacharidy (g): 7.4, SAFA (g): 6.1, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli, orestujeme na kostky nakrájené hovězí , přidáme gulášové koření, česnek a na proužky nakrájenou bílou a červenou papriku. Dusíme do měkka, nezahušťujeme, stačí zahuštění cibulí a zeleninou Pozn. - uvedené množství stačí na 10 porcí se 100g masa . Příloha rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






