TOPlist


Paul salát Fermier kuřecí

  • Uživatelský recept
  • Autor: slunickoluu
  • Porce: 127.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka30
Ementál 45%30
Mrkev30
Salát římský70
Kuřecí prsa bez kůže60
Vlašské ořechy5
Rozinky5

Energetická hodnota celkem: 1115 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 7 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 9 kJ

Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma