- Autor: lenvan
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Rajčata | 150 | 
| Paprika žlutá | 150 | 
| Paprika bílá | 100 | 
| Luncheon meat vepřový | 400 | 
Energetická hodnota celkem: 5005 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 64, 
                                                        Tuky (g): 88, 
                                                        Sacharidy (g): 41,
                                                        SAFA (g): 40,
                                                        Cukry (g): 17,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 10
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2503 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 20, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









