TOPlist


Zeleninový perkelt s párkem a jáhlami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Propaleny-Lino
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule80
Paprika bílá50
Petržel - kořen40
Mrkev154
Cibulka jarní53
Párky jemné145
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Jáhly70
Rajčata konzervovaná60

Energetická hodnota celkem: 3940 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 91 SAFA (g): 19 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1313 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 30.3 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 7.7 Vláknina (g): 5.7 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sůl, česnek, majoránka

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma