TOPlist


rybí salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: ivacamp
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)700
Hořčice plnotučná průměr20
Majonéza light (Hellmann´s)30
Hollandia Selský jogurt bílý 150
Okurka nakládačka80
Hrášek sterilovaný průměr120
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle)120
Brambory vařené450
Zeleninová směs na svíčkovou mražená500

Energetická hodnota celkem: 6455 kJ

Bílkoviny (g): 155, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 162 SAFA (g): 8 Cukry (g): 51 Vláknina (g): 37 Sůl (g): 18

Energetická hodnota na 1 porci: 1076 kJ

Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 6.2 Sůl (g): 3

Postup přípravy

rybu upečeme nasucho, vše nakrájíme a smícháme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma