- Autor: kuccinka
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Cibule | 100 |
Česnek | 65 |
Víno červené | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Bujón Natur (hotový výrobek) | 10 |
Papričky chilli | 1 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4706 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1177 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
1/2 prolisovaného česneku potřít osolený a opepřený hovězí kostky. Cibuli orestovat dohněda, přidat maso, orestovat ze všech stran. Přidat zbytek česneku, chilli papričku a podlít vínem, které necháme zcela vypařit. Pak podlít hovězím vývarem a vařit do změknutí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.