TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí na česneku s červeným vínem

Zpět
  • Autor: kuccinka
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 4706 kJ

Bílkoviny (g): 102, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 14, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1177 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

1/2 prolisovaného česneku potřít osolený a opepřený hovězí kostky. Cibuli orestovat dohněda, přidat maso, orestovat ze všech stran. Přidat zbytek česneku, chilli papričku a podlít vínem, které necháme zcela vypařit. Pak podlít hovězím vývarem a vařit do změknutí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři