- Autor: Jaroslava Pohanova
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 156 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 40 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Uzená krkovice | 300 |
Těstoviny (uvařené) | 800 |
Houby sušené průměr | 20 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,pepř
Energetická hodnota celkem: 9839 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 102,
Sacharidy (g): 244,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1230 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 5.1, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
uvařené uzené,vařené domácí fleky s houbami,smíchat,přidat vejce,koření a dát zapéct
Komentáře je možné psát až po přihlášení.