TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablecny kolac

Zpět
  • Autor: mchaloupkova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7990 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 384, SAFA (g): 5, Cukry (g): 237, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 666 kJ

Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Jablka nastrouhat, formu vylozit piskoty, aby se prekryvaly. Zelatinu dame na 10 minut namocit do vody, pote ohrivame, aby se nevarilo, ale vsechna se rozpustila. Jablka dame na piskoty a prelijeme chladnouci a tuhnouci zelatinou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři