- Autor: Karlovo
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
| Rajčata | 107 |
| Paprika bílá | 76 |
| Cibule | 154 |
| Hovězí maso zadní průměr | 280 |
| Bulgur (v suchém stavu) | 110 |
Energetická hodnota celkem: 3989 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1995 kJ
Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 4, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






