- Autor: janamatyasova
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Oleje (všechny druhy) | 60 |
Česnek | 10 |
Okurky sterilované | 45 |
Špek | 45 |
Párky průměr | 50 |
Cibule | 90 |
Hovězí roštěná průměr | 1400 |
Hořčice plnotučná | 40 |
Voda | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 12434 kJ
Bílkoviny (g): 201,
Tuky (g): 232,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1554 kJ
Bílkoviny (g): 25.1, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Maso, naporcujeme na plátky, osolíme opepříme potřeme hořčicí. Poklademe cibulí, vejcem, párkem, špekem a okurkou. Zabalíme a zprudka osmahneme na oleji. Vyndáme maso a osmahneme zbytek cibule špeku a česneku. Zalijeme vodou a dusíme asi 2 hodiny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.