TOPlist
Sledujte nás:

Španělský ptáček

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 12434 kJ

Bílkoviny (g): 201, Tuky (g): 232, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 83, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1554 kJ

Bílkoviny (g): 25.1, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Maso, naporcujeme na plátky, osolíme opepříme potřeme hořčicí. Poklademe cibulí, vejcem, párkem, špekem a okurkou. Zabalíme a zprudka osmahneme na oleji. Vyndáme maso a osmahneme zbytek cibule špeku a česneku. Zalijeme vodou a dusíme asi 2 hodiny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři