- Autor: antoloval
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Tvaroh polotučný průměr | 500 | 
| Hera | 100 | 
| Vejce celá průměr | 6 | 
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 280 | 
| Mouka pšeničná polohrubá | 120 | 
| Rozinky sultánky | 50 | 
| Mandle | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 13184 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 78, 
                                                        Tuky (g): 118, 
                                                        Sacharidy (g): 432,
                                                        SAFA (g): 51,
                                                        Cukry (g): 334,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 132 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Máslo vyšleháme s cukrem a žloutky, z bílku ušleháme tuhý sníh. Do prolisovaného tvarhu přidámě vaječnou směs, rozinky, mleté mandle, mouku a nakonec lehce vmícháme sníh.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









