- Autor: Martina M.
 - Doba přípravy (min.): 20
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kedlubna | 100 | 
| Ředkev | 100 | 
| Pangasius filety (mražené) | 120 | 
| Brambory (syrové) | 180 | 
Dochucovadla:
koření dle chuti
Energetická hodnota celkem: 1104 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 25, 
                                                        Tuky (g): 0, 
                                                        Sacharidy (g): 41,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Kedlubnu a ředkev nakrájíme na kostky , rybu okořeníme dle chuti. Na dno pomalého hrnce vložíme zeleninu, na ní rybu a kolem poklademe brambory pokrájené na čtvrtky. Podlijeme asi 150ml vody. Pomalíme 2 hodiny na rychlý stupeň.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






