TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Franktfurtská polévka se šunkou a brambory

Zpět
  • Autor: davig
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř; sůl; majoránka; paprika mletá

Energetická hodnota celkem: 5538 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 116, SAFA (g): 31, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 554 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na tuku osmahneme cibuly, zasypeme moukou, uděláme světlo jíšku. Přidáme pepř a paprika mletá. Rozředíme vodou. Vložíme brambory na kostky a zavaříme. Přidáme česnek třený se solí; šunku na kostky a povaříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři