- Autor: davig
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 66.6 |
Cibule | 85 |
Mouka pšeničná hladká | 66.6 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1800 |
Brambory (syrové) | 300 |
Česnek | 12 |
Šunka vepřová průměr | 198 |
Pažitka | 5 |
Dochucovadla:
pepř; sůl; majoránka; paprika mletá
Energetická hodnota celkem: 5538 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 554 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na tuku osmahneme cibuly, zasypeme moukou, uděláme světlo jíšku. Přidáme pepř a paprika mletá. Rozředíme vodou. Vložíme brambory na kostky a zavaříme. Přidáme česnek třený se solí; šunku na kostky a povaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.