- Autor: lenvan
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 55 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
| Klobása papriková | 200 |
| Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 300 |
Energetická hodnota celkem: 6571 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 208,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 3286 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 104, SAFA (g): 10, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






