- Autor: Jitu76
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 150 |
Ředkvičky | 50 |
Celer řapíkatý | 50 |
Rajčata | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
Sůl, sušené bylinky.
Energetická hodnota celkem: 1386 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Plátek masa (kuřecí prsa, krůtí, nebo vepřová kýta) osmažíme na malém množství tuku na pánvi. (Maso je osolené a okořeněné sušenými bylinkami.) Připravíme podobně také řapíkatý celer, spařená rajčata, na talíř přidáme čerstvé ředkvičky či jinou sezonní zeleninu.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.