- Autor: smeckova
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 165 |
| Lilek | 253 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
| Krocan bez kůže průměr | 450 |
| Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Energetická hodnota celkem: 4048 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1349 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 22.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






