- Autor: Thereza
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 100 |
Chléb Šumava | 200 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 3572 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1786 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 54.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Obalíme chléb ve vajíčku a na pánvy smažíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.