TOPlist


dušené kedlubny s bramborem

  • Uživatelský recept
  • Autor: BabickaDasa
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní150
Kedlubna200
Cibule5
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Mouka pšeničná bílá3

Energetická hodnota celkem: 972 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 1 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet

Postup přípravy

Podusíme ksrouhané kedlubny na cibulce s kapkou oleje, zaprášíme lžičkou hl. mouky, přilejeme vodu dle potřeby, osolíme, opepříme a přidáme lžičku zakysané smetany. bramvory uvaříme a jíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma