- Autor: BabickaDasa
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 150 |
Kedlubna | 200 |
Cibule | 5 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Mouka pšeničná bílá | 3 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, ocet
Energetická hodnota celkem: 972 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Podusíme ksrouhané kedlubny na cibulce s kapkou oleje, zaprášíme lžičkou hl. mouky, přilejeme vodu dle potřeby, osolíme, opepříme a přidáme lžičku zakysané smetany. bramvory uvaříme a jíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.