- Autor: krcil
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Králičí průměr | 660 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 60 | 
| Cibulka jarní | 70 | 
| Pór | 150 | 
| Paprika sterilovaná | 154 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 | 
Energetická hodnota celkem: 6430 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 143, 
                                                        Tuky (g): 91, 
                                                        Sacharidy (g): 30,
                                                        SAFA (g): 26,
                                                        Cukry (g): 19,
                                                        Vláknina (g): 10,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1286 kJ
Bílkoviny (g): 28.6, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









