- Autor: DanaKmochova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1100 |
Cibule | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 250 |
Rajský protlak | 120 |
Energetická hodnota celkem: 9491 kJ
Bílkoviny (g): 244,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1582 kJ
Bílkoviny (g): 40.7, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.