TOPlist


Bulguroto

  • Uživatelský recept
  • Autor: hanele1982
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Šmakoun s hlívou ústřičnou100
Lilek200
Bulgur (v suchém stavu)80
Olej olivový6
Cibule40
mražená zelenina Green Grocers-Lidl300

Energetická hodnota celkem: 2828 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 85 SAFA (g): 4 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ

Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 42.5 SAFA (g): 2 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 14.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

šmakouna -hlíva ústřičná nakrájíme na kostičky, zakápneme lžičkou sójové omáčky a necháme v lednici chvíli odležet. Lilek nakrájíme na menší kousky, osolíme a necháme vypotit. Mezitím zalijeme bulgur vroucí vodou, 2 minuty povaříme a necháme dojít 20-30 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli a lilek (ten předem trochu vysušíme v papír.útěrce,jinak olej prská), necháme podusit, přidáme mraženou nebo syrovou zeleninu. Až zelenina změkne, přidáme šmakouna, po cca 3 minutkách přidáme bulgur. Vše dohromady promícháme a prohřejeme. Osolíme, opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma