TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bulguroto

Zpět
  • Autor: hanele1982
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2828 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 85, SAFA (g): 6, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ

Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 42.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 14.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

šmakouna -hlíva ústřičná nakrájíme na kostičky, zakápneme lžičkou sójové omáčky a necháme v lednici chvíli odležet. Lilek nakrájíme na menší kousky, osolíme a necháme vypotit. Mezitím zalijeme bulgur vroucí vodou, 2 minuty povaříme a necháme dojít 20-30 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli a lilek (ten předem trochu vysušíme v papír.útěrce,jinak olej prská), necháme podusit, přidáme mraženou nebo syrovou zeleninu. Až zelenina změkne, přidáme šmakouna, po cca 3 minutkách přidáme bulgur. Vše dohromady promícháme a prohřejeme. Osolíme, opepříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři