TOPlist
Sledujte nás:

Bulgur zapečený s mletým hovězím masem,lilkem,rajčaty a sýrem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, pizza koření, bazalka, podravka

Energetická hodnota celkem: 13133 kJ

Bílkoviny (g): 199, Tuky (g): 124, Sacharidy (g): 301, SAFA (g): 63, Cukry (g): 55, Vláknina (g): 93, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1642 kJ

Bílkoviny (g): 24.9, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 37.6, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 6.9, Vláknina (g): 11.6, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

mleté maso osmahneme bez tuku, přidáme cibuli a prolisovaný česnek, osolíme,opepříme, přidáme lilek nakrájený na menší kousky. Až lilek a cibule zesklovatí, přidáme rajčata. Dochutíme podravkou,pizza kořením a bazalkou a necháme povařit. Bulgur zalijeme vroucí vodou, 2 min.povaříme a necháme dojít 20-30 min. Pekáč vymažeme tukem, střídavě klademe vrstvu bulguru a vrstvu masové směsi. Povrch posypeme strouhaným sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři