TOPlist


kuřecí prsa na žampionech

  • Uživatelský recept
  • Autor: jirkovae
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže300
Žampiony100
Cibule50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Solamyl bramborový škrob10

Energetická hodnota celkem: 2344 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 4 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 2 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji opeču naklepaná, osolená a opepřená kuřecí prsa bez kůže. Vyjmu je a na výpeku opeču cibuli , přidám pokrájené žampiony a po chvíli zaleju horkou vodou. Vložím zpět řízky a nechám dusit. Ke konci zahustím lžičkou škrobu a nechám odkryté zredukovat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma