- Autor: piestany
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová kotleta | 1000 | 
| Máslo čerstvé | 15 | 
| Jablka | 300 | 
Dochucovadla:
šalvia, čierne korenie, soľ
Energetická hodnota celkem: 8485 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 200, 
                                                        Tuky (g): 112, 
                                                        Sacharidy (g): 42,
                                                        SAFA (g): 53,
                                                        Cukry (g): 32,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ
Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Karé posypeme šalviou, osolíme, okoreníme a dáme do vhodnej nádoby, podlejeme troškou vody a pečieme zakryté pri 180 st. celzia asi hodinu. Medzitým si na panvičke rozpustíme maslo a podusíme na ňom plátky jabĺk. Keď je karé upečené, naservírujeme porcie na plátky jablka a podávame s ryžou alebo so zemiakmi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









