- Autor: leven
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 500 |
Cibule | 250 |
Olej olivový | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika, česnek
Energetická hodnota celkem: 4588 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1147 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibule se nakrájí na drobno, orestovat na oleji, přidat maso a dusit do měkka. Ničím nezahušťuvat, případně dát na začátku více cibule. Dochutit solí, pepřem, česnek, paprika
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.