- Autor: radkam3
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Filé z tresky (mražené) | 300 |
| Olej olivový | 20 |
| Máslo čerstvé | 100 |
| Rajčata | 250 |
| Cibule | 200 |
| Česnek | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín, červená paprika
Energetická hodnota celkem: 5502 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1834 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 22, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Do zapékací misky dáme máslo a olej, na to nakrájenou cibuli na kolečka a česnek na plátky. Na to na plátky nakrájená rajčata a filety, které jsme předtím osolili, opaprikovali a okmínovali.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






