- Autor: fialkaMS
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
| Vločky ovesné | 100 |
| Droždí | 5 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
| Klasik jogurt bílý (Olma) | 100 |
| Med | 100 |
| Vejce celá průměr | 120 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 8826 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 319,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 112,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 441 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






