- Autor: veribuja
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tuňák | 50 |
| Olej olivový | 5 |
| Cibule šalotka | 20 |
| Cuketa | 50 |
| Petržel - nať | 3 |
| Citrony | 2 |
| Smetana zakysaná 12% | 30 |
| Těstoviny (uvařené) | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 993 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oliovém oleji orestujeme na měsíčky nakrájenou šalotku, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu. Přidáme na kousky nakrájeného tuňáka, sekanou listovou petrželku a lžičku kysané smetany. Krátce svaříme a přidáme vařené těstoviny. Dochutíme solí, pepřem a pokapeme citrónem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






