Bravčové v aspiku
- Uživatelský recept
- Autor: shipka45
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 180
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Vepřová plec | 300 |
vývar z bravč.nožičiek a kožiek | 600 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Kedlubna | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5957 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 26
SAFA (g): 22
Cukry (g): 15
Vláknina (g): 24
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1489 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 21.8, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 5.5 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 3.3
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se