TOPlist


Pečený pstruh na bylinkách,brambory s paprikou

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh170
Česnek5
Citrony30
Mouka pšeničná bílá5
Olej olivový5
Brambory rané120
Cibule20
Paprika červená50
Paprika žlutá 50

Energetická hodnota celkem: 1722 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 3 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky 5g

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme.Ryby omyjeme,osušíme,osolíme,opepříme a potřeme lisovaným česnekem.Do vnitřku ryb rozdělíme nakrájené bylinky,plátky citronu a porce obalíme v mouce. Na pánvi na rozehřátém oleji ryby z obou stran dostatečně opečeme - pečeme asi 10 minut - , vyndáme z pánve a uchováme v teple. Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme na kolečka krájenou cibuli, nudličky barevných paprik a vše opečeme na zbylém tuku z ryb.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma