TOPlist


Pečený pstruh s brambůrkem

  • Uživatelský recept
  • Autor: mirosgross
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ryby jsou zdravé

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh200
Oleje (všechny druhy)50

Energetická hodnota celkem: 2850 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 9 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pstruha omyjeme, osolíme a potřeme kořením. Já zvolila směs sladké papriky, granulovaného česneku, majoránky a drceného kmínu. Vše rozmícháme se lžící oleje a potřeme pstruha uvnitř i zvenku. Pečeme na plechu asi 45 minut společně s bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

10. 04. 2018 13:56

Drahosl

Zítra vyzkouším

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma