- Autor: AnnaBal
 - Doba přípravy (min.): 50
 - Uživatelský recept
 - Porce: 6.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí mleté průměr | 450 | 
| Cibule | 100 | 
| Česnek | 10 | 
| Rajčatové pyré | 200 | 
| Rajčata konzervovaná | 400 | 
| Olej olivový | 30 | 
| Mouka pšeničná hladká | 20 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, oregáno
Energetická hodnota celkem: 6550 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 90, 
                                                        Tuky (g): 107, 
                                                        Sacharidy (g): 57,
                                                        SAFA (g): 50,
                                                        Cukry (g): 25,
                                                        Vláknina (g): 22,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1092 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






