TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuře pečené ve vlastní šťávě s bramborovou kaší

Zpět
  • Autor: Mrketa
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

sůl, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Opláchnutou porci kuřete vložíme do pekáčku, posolíme, pokmínujeme, přiklopíme a dáme péct do trouby. Hodinu pečeme na nižší teplotu cca 150 stupňů, poté zvýšíme na 200 a dopékáme. Podáváme s bramborovou kaší a natrhaným ledovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři