- Autor: Jerryd
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Pangasius | 120 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 | 
| Zeleninová směs na svíčkovou mražená | 125 | 
| Česnek | 5 | 
Dochucovadla:
Sladká paprika, bazalka, oregano, sůl, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 909 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 23, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 17,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 6,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Osolené a česnekem potřené porce ryby vložíme do olejem vytřeného pekáčku, poklademe zeleninovou směsí ( lze použít jakoukoli směs mražené zeleniny ) a posypeme kořením. Pečeme v troubě asi 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









