- Autor: berta123
 - Uživatelský recept
 - Porce: 20.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Třešně | 400 | 
| Máslo čerstvé | 93 | 
| Mouka pšeničná hladká | 350 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 | 
Energetická hodnota celkem: 14685 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 79, 
                                                        Tuky (g): 107, 
                                                        Sacharidy (g): 547,
                                                        SAFA (g): 62,
                                                        Cukry (g): 280,
                                                        Vláknina (g): 36,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 734 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 27.4, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






