TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jemná květáková polévka

Zpět
  • Autor: allili
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, mletý kmín, masox

Energetická hodnota celkem: 1301 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 4, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 260 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Květák očistíme od listů a oddělíme na jednotlivé růžičky. A dáme do hrnce, přilijeme vodu a osolíme. Necháme vařit do změknutí. Poté mixerém rozmixujeme do hladka a přidáme brambory nakrájené na malé kostičky, které v polévce uvaříme - pak je můžeme také rozmixovat,aby polévka byla opravdu jemná, nebo je můžeme nechat tak jak jsme je nakrájeli. Dochutíme kostičkou masoxu, solí, mletým kmínem. Nakonec dáme trošku smetany na zjemnění.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři