TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lilek s rajčaty, bazalkou a sýrem podle Z. Pohlreicha

Zpět
  • Autor: Terys66
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 4263 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 99, SAFA (g): 31, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1066 kJ

Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 24.8, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Lilek nakrájíme na plátky, obalíme v mouce, řádně oklepeme a opečeme na olivovém oleji. V kastrůlku na másle zpěníme šalotku, česnek, prohřejeme nakrájená rajčata, přidáme sýr, osolíme, opepříme a nakonec přidáme nakrájenou bazalku. Rajčata před přidáním do směsi spaříme ve vroucí vodě, oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Opečený lilek prokládáme směsí a servírujeme s míchaným salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři