TOPlist


Vepřový guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lucie Pokorna
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej Aureol65
Cibule212
Vepřová kýta418
Mouka pšeničná hladká95
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 6565 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 92 SAFA (g): 14 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 52 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 0.7 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

paprika, sůl, pepř, česnek

Postup přípravy

Osmažit cibulku, přidat sladkou papriku, maso. Vařit. Přidat česnek. Vařit Zahustit

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma