- Autor: shipka45
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 18.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| ovsené otruby | 150 | 
| Kypřící prášek do pečiva | 5 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 | 
| vanilkový cukor | 15 | 
| Máslo čerstvé | 100 | 
| Stevia | 5 | 
| Vejce celá průměr | 240 | 
Energetická hodnota celkem: 7779 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 87, 
                                                        Tuky (g): 118, 
                                                        Sacharidy (g): 108,
                                                        SAFA (g): 67,
                                                        Cukry (g): 28,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 432 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Oddelíme žĺtka od bielkov. Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuhého snehu a odložíme stranou. V druhej miske zmiešame suché prísady a to zomleté ovsené otruby s kypr.práškom.V väčšej mise vymiešame maslo so sladidlom a žĺtkami, potom postupne zamiešame tvaroh, suché prísady a sneh z bielkov. Cesto vylejeme do vymastenej a vysýpanej formy. Pečieme pri teplote 180-200°C cca 45 až 60 minút.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






