TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí na paprice se špenátem

Zpět
  • Autor: Terys66
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6579 kJ

Bílkoviny (g): 184, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 40, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1316 kJ

Bílkoviny (g): 36.8, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 10.4, SAFA (g): 8, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Podle návodu na obalu od Vitany se udělá krůtí maso: maso s částečnou cibulí (přidávám já) se vloží do pečícího sáčku, zalije se 300 ml vody a zasype kořenící směsí a promíchá) zaváže se, vloží se do trouby a 60 minut se peče na 200°C. Na pánvi rozehřejeme máslo, necháme zesklovatět zbylou cibuli a necháme orestovat česnek. Přihodíme zmražený špenát, když se voda pustí z kostiček, přihodíme jeden bujón. Rozehřejeme si mléko a přihodíme do něho tavený sýr a rozmícháme. Po rozpuštění bujónu, přilijeme mléko se sýrem a necháme provařit, nakonec nastrouháme sýr a společně s vejcem rozmícháme (vejce solím a pepřím) a celou směs nalijeme ke špenátu, rozmícháme a necháme ještě pár minutek povařit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři