- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Parmezán 25% | 150 | 
| Těstoviny (uvařené) | 450 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 400 | 
| Mouka pšeničná hladká | 40 | 
| Máslo čerstvé | 40 | 
| Cibule | 100 | 
| Rajčata konzervovaná | 400 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 500 | 
Energetická hodnota celkem: 10932 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 199, 
                                                        Tuky (g): 106, 
                                                        Sacharidy (g): 200,
                                                        SAFA (g): 64,
                                                        Cukry (g): 41,
                                                        Vláknina (g): 26,
                                                        Sůl (g): 8
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1822 kJ
Bílkoviny (g): 33.2, Tuky (g): 17.7, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
500 g hovězího mletého masa, 400 g krájených loupaných rajčat, bazalka, oregano, 100 g cibule. 40 g másla, 40 g hladké mouky, 400 ml mléka polotučného, Sůl, Pepř, Muškátový květ, balení lasgní 450 g, parmazán 150 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









