- Autor: ZoraSiskova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 750 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 600 |
Olej olivový | 40 |
Cibule | 30 |
Dochucovadla:
staročeské koření,kmín,sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 5366 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 179,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1073 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 9.6, Sacharidy (g): 35.8, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 6.2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Na olivový olej dáme mírně osmahnout cibulku,přidáme koření-staročeské,kmín.pepř.paprika-vsypeme sáček zeleniny a podusíme. Vmícháme uvařenou rýži a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.