TOPlist


Dýňový chléb

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ludmilat
  • Porce: 16.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda, minerální vody bez příchutě100
Cukr bílý (řepný, třtinový)5
Dýně115
Podmáslí kysané 1 % tuku100
Droždí20
Sůl8
Mouka pšeničná hladká140
Mouka pšeničná celozrnná70
Mouka žitná celozrnná157
Mouka špaldová celozrnná70

Energetická hodnota celkem: 6842 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 324 SAFA (g): 2 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 49 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 428 kJ

Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 20.3 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 3.1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma