- Autor: Ludmilat
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 6 |
| Dýně | 115 |
| Podmáslí kysané 1 % tuku | 100 |
| Droždí | 40 |
| Sůl | 8 |
| Mouka pšeničná hladká | 160 |
| Mouka žitná celozrnná | 200 |
Energetická hodnota celkem: 5724 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 273,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 358 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 17.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






