TOPlist


cizrnová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: bielste
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)250
Brambory (syrové)100
Mrkev30
Petržel - kořen30
Celer bulva30
Hrášek mražený30
Cibule100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 4804 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 178 SAFA (g): 3 Cukry (g): 42 Vláknina (g): 44 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 961 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 35.6 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 8.4 Vláknina (g): 8.8 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma