- Autor: bielste
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cizrna (v suchém stavu) | 250 |
| Brambory (syrové) | 100 |
| Mrkev | 30 |
| Petržel - kořen | 30 |
| Celer bulva | 30 |
| Hrášek mražený | 30 |
| Cibule | 100 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 4804 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 178,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 961 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 35.6, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 8.4, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






