- Autor: vanouskaja
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová krkovice | 1500 |
| Hořčice plnotučná průměr | 50 |
| Smetana na vaření 12% | 120 |
| Smetana ke šlehání 33% | 210 |
| Brambory (syrové) | 2168 |
| Cibule | 152 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 28 |
Energetická hodnota celkem: 27921 kJ
Bílkoviny (g): 310,
Tuky (g): 414,
Sacharidy (g): 420,
SAFA (g): 195,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1396 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 20.7, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






